Bær din baby

Spædbørn er vant til at ligge og vugge rundt inde i en tryg og varm livmoder. Det er måske netop den følelse, små børn savner allermest, når de kommer til verden. Her kan bæreseler og vikler være en rigtig god hjælp til beroligelse og søvn – og så er det nemt og praktisk at have baby med rundt.

Vikler

En vikle er egentlig bare et meget langt stykke stof. Viklen fås som strækvikle og fastvikle, hvor strækviklen selvfølgelig er med stræk. Strækviklen er mest egnet til helt spæde babyer, der virkelig har et behov for at blive omsluttet og holdt tæt. Fastviklerne giver bedre muligheder for bevægelighed og for, at din baby kan følge med, når han bliver lidt større.

Der findes forskellige måder at vikle på afhængigt af formålet og din babys alder. De helt små børn skal have mulighed for både at sove og amme i viklen, og de sidder som regel mave mod mave med moren med benene trukket op under sig i den såkaldte frøstilling. Rigtig mange børn finder ro og tryghed på denne måde. De bliver skærmet fra omverdenen og de mange indtryk, de er tæt på deres mor og deres mad, og de bliver behageligt vugget i søvn ligesom inde i livmoderen.

Større børn har mulighed for at sidde på ryggen eller mave mod mave med hovedet frit, så de kan kigge og følge med. Udover, at mange børn har glæde af at blive viklet, har mødre og fædre også glæde heraf, da det er en sund og aflastende måde at bære barnet på. Brug en Mammamilla rabatkode og få gode tilbud på vikler.

Bæreseler

Imens nogle foretrækker vikler, foretrækker andre bæreseler. Især fædrene. En bæresele er nem at tage på og af alene. Den minder meget om en sportstaske, og er derfor designmæssigt også noget for mændene. Når barnet er helt lille, bæres det mave mod mave. Det er også en mulighed, når barnet bliver større, hvor nakkestøtten fjernes eller bukkes ned, så barnet kan kigge rundt og følge med. Nogle bæreseler har mulighed for at vende barnet udad eller at have det på ryggen. Med en Babyshop rabatkode kan du spare penge på én af de mange smarte bæreseler.