Hvilken vogn skal du købe til dit barn?

Med en lille ny er der masser af ting og sager, som du kan bruge penge på. Men hvilket udstyr er nice-to-have og need-to-have? Får du brug for en praktisk Cybex kombivogn eller en stor Odder barnevogn? Det afhænger i høj grad af dine behov, hvad der passer bedst til dig og din familie. Men vi vil i denne guide forsøge at guide dig gennem junglen af vogne, som findes på markedet.

Hvad er en kombivogn?

En kombivogn er en barnevogn og en klapvogn i ét. Fordelen ved denne type af vogn er, at du får meget for pengene, da du slipper for at skulle købe to særskilte vogne. Det lille barn ligger lige så godt i en kombivogn, når det skal sove til middag, som i en klassisk barnevogn. Du skal dog være opmærksom på, at kombivogne er udstyret med et mindre liggemål end de klassiske barnevogne. Dit barn vokser altså hurtigere ud af sin kombivogn.

Tvillingevogn til flere friske krudtugler

Har du tvillinger eller flere børn tæt på hinanden? En tvillingevogn er en vogn, der har plads til to børn. Bliver dit barn på to år eller derunder storebror eller storesøster, kan det gøre livet nemmere (og hyggeligere) for din familie at investere i en tvillingevogn. I de fleste tvillingevogne kan storebror eller storesøster sidde på et sæde, mens den lille ligger ved siden af og sover i sin lift fra barnevognen. Det kan jo godt være, at den store pludselig også gerne vil trilles i dagpleje eller vuggestue, når nu den lille også bliver det.

Babyjogger til den aktive familie

Kan du eller din kæreste godt lide at løbe en tur i det fri, kan I få meget glæde af en babyjogger. Så kan den lille nemlig komme med ud at blive luftet. Og hvad er mere hyggeligt end at sidde trygt og tørt i en vogn, mens mor eller far triller afsted med en ude i naturen? Har I brug for en cykeltrailer til at spænde bag på cyklen, kan I også finde en model, der egner sig både som løbeklapvogn og cykelvogn.