Sådan bliver du klar til at være on the go-mor

Hvis du har barn på vej, eller du allerede har fået en sød lille ny, forbereder du dig både mentalt og praktisk på, at du engang imellem skal have babyen med på farten – og det kræver altså en god gang forberedelse.

Herunder har vi samlet nogle ting, du med fordel kan have med på farten. Vi kommer også med råd til, hvad du bør overveje, før du erhverver dig en masse unødigt babygear.

I barne- og babyverdenen er der et utal af mærker, som kan have afgørende betydning for kvalitet, pris og anvendelse. Læs med.

En god barnevogn er guld værd

Dette er essentielt. Hvis ikke du allerede har en barnevogn, er et af de største mærker inden for området emmaljunga og deres barnevogne.

Inden du køber, skal du overveje dine individuelle behov. Komfort og køreegenskaber er nøglen til den bedste barnevogn for jer. Hvis du ved, du tit skal have en barnevogn med i bagagerummet, bussen eller toget, skal den ikke have en ubelejlig størrelse.

Hvis du planlægger at gå bumlede ture i skoven eller byen, skal barnevognen også have en god affjedring for, at din baby skal bemærke mindst muligt.

Test barnevognen af i butikken, så du kan mærke, om den triller godt. Hvis modellen passer godt til dig, kan du jo gå hjem for at undersøge, om den er billigere på nettet. Test endelig også sammenklapsfunktionen – ekspedienten kan få det til at se så nemt ud, men han eller hun har også øvelsen.

Den gode pusletaske

En god pusletaske har plads til alt, du skulle få brug for på farten. Skiftegrej såsom et underlag, vådservietter, bleposer, bleer, ekstra tøj og andre produkter skal der som minimum være plads til. Derudover er det dejligt med en pusletaske, der også kan indeholde pung, mobil og nøgler. Til sidst skal der gerne være plads til lidt mad og drikke til dit barn – så er der styr på det hele.