Sådan gør du børneværelset lidt pænere

Spisesæt, puslepuder, stofbleer – det er alt sammen nødvendigt. Og har du mange børn, bruger du mange af disse ting gennem årene. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten eller udseendet. Der skal ikke meget til, men du kan nemt skifte et par ting ud for et bedre overordnet udtryk i børneværelset. Se disse tips, der giver dit barns værelse dét ekstra pift.

Undgå legetøj, der roder

Hvis du forestiller dig børnelegetøj, ser du højst sandsynligvis noget regnbuefarvet, larmende plastik for dig. Et tip til dig, der har fået nok af det meget farverige legetøj, er at købe creme- eller pastelfarvet legetøj. Gør det i stedet til et tilbehør på værelset. Dette børnelegetøj er et perfekt eksempel til dig, som har brug for lidt mindre pang – og lidt mere pastel.

Opgradér dit puslebord

Puslebordet – også kendt som stedet til yndlingstjansen. Du står der ofte, så hvorfor ikke gøre det lidt pænere at se på? Start med en pæn, hyggelig puslepude, som dit barn også vil ligge behageligt på. Med pæne prints får både du og din baby noget hyggeligt at kigge på – og måske får det endda din baby (og dig) til at glæde sig til det næste bleskift. Dernæst kommer stofbleerne. De skal med dig overalt, og de bruges til stort set det hele. Dem kan du også lige så godt købe i et pænt print – og så er de selvfølgelig meget bløde.

Gør middagen lidt pænere

Til aftensmaden behøver I heller ikke at gå ned på udstyr. Den er en del af hver evig eneste aften, så du kan lige så godt dække op til det helt fornemme selskab. Done By Deer tilbyder alt det, du mangler – tallerkener, bestik, krus, hagesmække og forklæder – i et stilet, moderne skandinavisk design. Med disse sager gør du aftenritualet bare en lille smule flottere, og dit barn vil helt sikkert også nyde følelsen af at være aftenens æresgæst – hver aften.

Puttetid kan også være æstetisk tilfredsstillende

Du kan gøre putningen til en endnu hyggeligere del af aftenen med pænt sengetøj. Og det bliver også nemmere for dig selv at putte dit barn, hvis du skaber en rar stemning, inden det er sengetid. Done By Deer laver enkelt, yndigt og minimalistisk sengetøj, som gør stemningen dét mere behageligt for dig og dit barn. Du kan derudover få de sødeste, blødeste tøjdyr og krammebamser, som passer på dit barn, mens det drømmer sødt.