Er du gravid og oplever søvnproblemer og gener?

At skabe en familie med sin partner er smukt og noget, som mange drømmer om. Derfor er der også hvert år mange gravide par, som er forventningsfulde og glade. Dog er en graviditet ikke altid nem at komme igennem. Typisk vil man opleve symptomer, da kroppen i lang tid er på overarbejde sammenlignet med, hvad den ellers kender til. Derfor er det vigtigt, at du lytter til sin krop, så du oplever en succesfuld og god graviditet. Dog er der nogle problemer, som mange typisk mærker. Eksempelvis er søvnproblemer et velkendt problem, når maven begynder at vokse sig stor. Det kan derfor være en god idé at investere i en støttepude, så du på den måde kan give kroppen lidt ekstra støtte. Lyder en støttepude som noget for dig, så kan du læse mere information omkring den herunder.

Hvad kan en støttepude gøre for mig?

At være gravid er for mange en spændende oplevelse, hvor man især går og bygger rede til, når baby ankommer til verden. Der er dog også mange, som har en masse gener, og de gener opleves typisk om aftenen og natten. En støttepude kan afhjælpe mange af de problemer, da den er med til at give ekstra støtte til kroppen, når man ligger ned. Den er derfor med til at afhjælpe træthed, ømhed og stivhed, og den kan også være med til at give en lethedsfølelse, da du har mulighed for at have maven på puden for at aflaste ryggen.

Hvilke støttepuder kan man vælge imellem?

Ingen er ens, og derfor er der heller ingen graviditeter, der er ens. Du bør derfor mærke efter, hvad du har behov for, inden du investerer i en støttepude. Vælg mellem knæpuden som støtter benene og anklerne, u-puden som støtter hele kroppen, eller i-puden som i høj grad er beregnet til at aflaste ryggen. Find yderligere informationer på nettet og kom graviditetsgenerne til livs.