Babyværelset

Når først barslen nærmer sig og man hiver efter at få lov at ‘bygge rede’ som man kalder det. Så står idéerne til indretningen af babyværelset i kø. Man har måske allerede en forstilling om hvordan man gerne vil indrette det, men stadig gerne vil lade sig inspirere af andre. Kig rundt på nettet. Der er så mange flotte og virkelig skønne idéer til indretning af babyværelset. Selvfølgelig kan det ende op rigtig dyrt, hvis man lader sig forføre hen til de hjemmesider, som har de rigtig dyre ting. Men der er lige så mange flotte og inspirerende billeder af babyværelser til en overkommelig pris.

En start er altid maling eller tapetsering af værelset. Når først værelset er malet eller tapetseret, kan du sætte de sødeste wallstickers op. Mange vælger baby’s navn men du kan også få lavet en wallsticker med din yndlings vuggevise eller børnesang.

At indrette kan være rigtig dyrt

Mens baby er helt lille, kan det være super hyggeligt, at indrette det meget sukkersødt. Måske med en fin lænestol i hjørnet, lidt pyntepuder og generelt bare en masse hyggepynt og søde ting. Men husk nu, at der går ikke ret lang tid, så skal der være plads til legetøjet, masser af legetøj – og det fylder. Så inden du lader dig drukne helt i alle de søde muligheder der er når det kommer til indretningen, så husk også at tænke fremad og dermed have en lidt praktisk tanke med ind over, selvom det kan være svært.

Hvis man er førstegangs forældre, og ikke lige kan arve det hele fra onkel og tante, men dermed skal starte helt fra bunden med alt. Så kan det lynhurtigt blive rigtig dyrt, også selvom man lader sig begrænse og “kun” køber det der er nødvendigt til værelset. Så som en seng, kommode, en lampe og lidt babylegetøj.

Uanset om man går all in eller tager den med ro, kan det godt betale sig at undersøge lidt på nettet, hvor indretningen kan gøres billigt og måske undersøge for gode tilbud. Hvis man kan spare lidt på at vælge en billigere babyseng og måske kommode, er det flere penge til alle hygge tingene som pynter fint på babyværelset.

Hvis du vil kigge lidt rundt på nettet, så smut forbi webshoppen Stylepit.dk, de forhandler rigtig mange børnemærker, både indenfor tøj og ting til børneværelset, og det er til priser hvor alle kan være med. F.eks. mærket Smallstuff, de har de skønneste produkter til at skabe et eventyrligt babyværelse. De har alt lige fra sengetøj, ammepuder og pynteting til babyværelset.

Find det hele samme sted og spar tid

Du kan også finde rigtig meget babytøj til gode priser på Stylepit. Det er mange gange nemmere og billigere, hvis man kan købe det hele samme sted. Og det kan du netop der. Så kan du bruge tiden på mange andre ting end at shoppe, for der er helt sikkert en masse at gå igang med, når man skal være forældre.