Indret med gode børnemøbler

For at skabe det bedste og mest inspirerende miljø i børneværelset, kan det være en god idé at vælge børnemøbler frem for almindelige møbler, dels da de er tilpasset i størrelsen til børn, men også fordi de ofte er mere børnevenlige i forhold til farver og funktioner.

 

Sæt kulør på børneværelset

Det kan være en god idé at sætte kulør på børneværelset for at skabe en sjovt og spændende atmosfære for barnet, der har brug for rum og inspiration til at udfolde sin lege i. Man kan for eksempel indrette børneværelset med møbler i forskellige temaer som ridder-tema eller prinsesse-tema, hvilket formentlig vil indbyde til leg.

Hos Idemøbler kan man bl.a. få møbler til det perfekte prinsesse værelse, der vil opfylde enhver lille piges drøm. Derudover kan man få møbler med sørøver-tema og ridder-tema, hvilket inviterer til nogle andre lege end prinsesseuniverset gør. Foruden de tema-prægede møbler fås også en hel del møbler i forskellige farver, der kan sammensættes med disse møbler. Du kan for eksempel få hylder, skamler og opbevaringsmøbler i alt fra lyserød til hvid, gul og grøn. Alle de farverige børnemøbler kan fås i Idemøbler til en meget overkommelig pris.

 

Sæt prikken over i’et

For at gøre børneværelset det mere hyggeligt og indbydende, kan det være en god idé at pifte det op med nogle sjove og anderledes børnelamper, hvilket også kan fås hos Idemøbler. Her fås både lamper i lyserøde nuancer, der vil passe godt ind i prinsesseværelset samt lamper i blå og grønne farver, der vil passe godt til ridder- eller piratværelset.