Giv dit barn en god seng med Flexa Play

Inden dit barn kommer til verden, er det vigtigt at finde en ordentlig seng, hvor både sikkerhed og kvalitet er taget i betragtning. Det er for eksempel vigtigt at din baby ikke kan falde ud af sengen, hvorfor børnesenge vil være at foretrække. Derudover er det selvfølgelig også en fordele at gå efter en madras i en god kvalitet, der vil give dit barn den bedste oplevelse. Og sidst men ikke mindst kan man jo overveje sengens udseende således, at den passer til resten af børneværelset eller hvor i hjemmet den nu skal stå.

En tremmeseng i kvalitet

Flexa Play tremmesengen til 3600 kroner er en rigtig god tremmeseng, der ikke mindst overholder kravene om sikkerhed. Sengen med ben i massiv bøg fås i flere forskellige lakeringer; hvid, olivengrøn, lyserød og gul. Farverne der lige nu er topmoderne kan enten falde neutralt ind i resten af værelset med den hvide seng eller sætte lidt kulør på værelset med en af de kulørte senge. Sengens design er i øvrigt stilrent og enkelt, og giver dermed børneværelset et moderne udtryk.

Der følger en standard madras med sengen, men den kan jo altid opjusteres med en topmadras eller skiftes ud med en endnu bedre madras, hvis man føler der er behov for det.

Alt i alt en rigtig god seng til prisen, der opretholder en fin standard på flere punkter.

Skab sammenhæng med resten af Flexa serien

Er du vild med Flexa sengen, kan du også få tilhørende møbler i samme farver. Du kan for eksempel få et lille rundt bord som barnet kan lege ved, når han/hun bliver lidt større og begynder at kunne stå og gå. Derudover indeholder Flexa serien en reol, der kan hænges i alle højder på væggen og dermed bruges til bleer og skiftegrej eller legetøj. Sidst men ikke mindst kan man få en opbevaringskasse og sengelommer i børnevenlige farver og motiver.