Familiebilen giver familien komfort og velvære

Når et par beslutter sig til at få børn, så må man være forberedt på, familielivet forandrer sig allerede inden fødslen. Under graviditeten skal manden støtte sin partner, og efter fødslen er der også behov for hjælp, således den lille familie opbygger et værdifuldt sammenhold. Man kan ligeså godt fra starten af lave en huskeseddel, så man altid har de mest nødvendige artikler klar i hjemmet, og det gælder bleer, pudder, legetøj, tøj, babymøbler, vaskebaljer, klude, drikkedunke, sutter, babyshampoo, babycreme, medicin og meget mere. Men én af de virkelig gode og brugbare investeringer er absolut familiebilen, der på kort tid bliver helt uundværlig for småbørnsfamilien. Familiebilen kan give alle familiens medlemmer masser af komfort og velvære i dagligdagen, og familiebilen kan anvendes i alle mulige sammenhænge, så derfor bør man overveje denne mulighed.

Anvendelsesmuligheder med bil

En god familiebil er både billig i investering, økonomisk i drift, rummelig og har en høj grad af sikkerhed samt alle de mest moderne faciliteter indbygget. Ved at familien køber en fornuftig familiebil vil man naturligvis få en del ekstra udgifter hver måned til bilens drift og afskrivning af investeringen, men man sparer til gengæld alle de mange andre udgifter til offentlig transport og taxi, så de fleste familier vil gerne betale et par tusinde kr. ekstra hver måned for at få de bekvemmeligheder, som en bil tilbyder. Det er både hurtigt og praktisk for familien at kunne køre lige til døren og få både barnevogn og andre sager med i bilen, hvorefter børnene fastspændes i bilens børnesæder. I bilen er man beskyttet mod regn, sne og andet uvejr, og hvis man ikke bor tæt på offentlig trafik, så er der ikke andre udveje end en bil til at klare kørselsbehovet. Men der er jo mange udgifter til en børnefamilie, når hjemmet er ved at blive indrettet med børneværelser og masser af tøj og møbler og andre former for udstyr til børn og babyer, så hvordan får en ung børnefamilie råd til familiebilen?

Køb en fornuftig og økonomisk bil

En bil er en effektiv brugsgenstand, idet den har en funktion som alle andre genstande i vores dagligdag. Det samme gælder altså for andre vigtige genstande som tøj, redskaber, møbler, bolig, inventar, som alle har et formål. Bilens formål er primært at bringe familien fra A til B og hjem igen bagefter, og det er langt mere praktisk med bil frem for andre transportmetoder som cykel, scooter, motorcykel eller offentlig transport. Men man skal naturligvis forsøge at finde en passende bil, der netop kan klare familiens kørselsbehov i de kommende år. Man kan lease en ny bil på fordelagtige vilkår, da renteniveauet er meget lavt i disse år, men hvis man kan anvende samme bil i mindst fire år ud i fremtiden, så er det noget billigere at købe frem for at lease. Derfor bør man vælge en praktisk og rummelig bil, der både kan klare kufferter og gods samt transportere mange personer. Et af de mest anerkendte og samtidigt økonomiske bilmærker er automobilkæden , der har forhandlere overalt i Danmark, og her kan man finde en mindre familiebil for omkring 100.000 kr. og opefter. Man kan købe ny bil helt uden udbetaling og afdrage billånet over otte år, så selv en stor smart stationcar til 200.000 kr. vil man kunne køre i for omkring 2..000 kr. om måneden, hvis man starter med at betale 40.000 kr. i udbetaling. Hvis man vælger en sådan bil med god brændstoføkonomi, så vil de øvrige månedlige udgifter til bilen være minimale, da afgifter og forsikring beregnes ud fra bilens motorstørrelse.

Billede: M 93: „Dein Nordrhein-Westfalen“