Sådan går de 9 måneder så hurtigt som muligt

Hvis du er gravid, så ønsker du sikkert gerne, at din graviditet overstås hurtigst muligt. De fleste er enige om, at det ikke just er selve graviditeten, der er interessant. I stedet ser de frem til, at kunne holde deres nyfødte barn. Hvis du selv er gravid, så er du –med garanti – også blot interesseret i, at de ni måneder bliver overstået hurtigst og nemmest muligt.

Der findes mange måder at gøre det til en både hurtigere og nemmere proces. I mange sammenhænge handler det dog om at mærke efter, hvad du selv har af præferencer og ønsker i denne forbindelse. En rigtig god måde er dog, at du så småt begynder at forberede dig på barnet kommer, da det ikke blot er praktisk, men også vil kunne skabe en stor glæde.

Øv dig på sange til dit barn

Det er en lang proces for et nyfødt barn at skulle lære det danske sprog. Det er et svært sprog og det kræver derfor megen øvelse. Når du synger for din baby, så er du faktisk med til at hjælpe den godt på vej mod et bedre sprog. Både gentagelser og rytme er med til at gøre det nemmere for dig at tage ordene ind end diverse typer løsrevne sætninger.

Derfor er det også en god idé, at du øver dig på nogle af de mest kendte børnesange, så du kan synge disse fordit nyfødte barn, når det skal falde til ro. Der findes mange sange, du kansynge for dit barn, men én af disse er for eksempel den populære Lille Peter Edderkop, som nærmest er obligatorisk for enhver, at kende. Du kan finde teksten til den her.

Vær praktisk: Køb ind til barnets ankomst

Hvis du skal være forælder for første gang, så er der mange ting, du skal købe til dit nye barn. Der er mange fordele ved at fordele disse køb lidt. Én ting er, at du ikke presser din økonomi for meget ved at samle alle køb på ét tidspunkt, men samtidig undgår du også, at stresse over, at du mangler nogle af de ting, du skal have, hvis du stille og roligt køber dem.

Mens du er gravid, bør du derfor også allokere tid til at købe ind til barnets ankomst, hvilket inkluderer alt lige fra tøj til babyudstyr såvel som deciderede børnemøbler. Dette understreger blot essenssen af, at sprede dine indkøb ud over en længere periode.