Kommoder til børneværelset

Det er rigtig rart at have gode opbevaringsmuligheder i børneværelset, dels til tøj og legetøj, men også til sådan noget som bleer osv., da det ofte er her man også har puslebord. Det er ideelt at have tingene lige ved hånden, når man står og skifter ble eller skal skifte tøj, hvorfor en kommode kan være en rigtig god løsning, da den ofte kan rumme meget dens størrelse taget i betragtning.

Du kan finde en masse gode kommoder til børneværelset hos Idemøbler, der netop har lanceret en helt ny og opdateret hjemmeside.

Diverse kommode-løsninger til børneværelset

Nogle kan godt lide at indrette børneværelset i kraftige farver med masser af sjov og spas, der appellerer til barnet. Mens andre bedre kan lide at indrette børneværelset i en stilren og moderne atmosfære, hvilket også kan synes interessant for barnet. I sine spæde år er barnet formentlig fløjtende ligeglad, hvordan værelset ser ud.

Kommoderne fra Oslo der fås i to forskellige versioner med skuffer i forskellige størrelser, er ideelle til det moderne børneværelse med dens mat lakerede egetræ og hvide fronter. Derudover er den også god til børneværelset grundet dens størrelse og forskellige skuffestørrelser. Et lignende dog mindre alternativ findes hos Dormi, der har produceret en flot hvid kommode med tre skuffer og ben i træ.

Idemøbler har derimod også et stort udvalg af farverige kommoder blandt andet fra mærket Malibu 5116, der har produceret nogle særdeles børnevenlige kommoder i diverse pangfarver. Kommoden er desuden i børnehøjde, så børnene selv har mulighed for at gå i skufferne. Den kan være god til legetøj eller tøj, når børnene bliver lidt større og selv får interesse for at klæde sig på.

Køb kommoden til børneværelset online

Du kan finde en masse kommoder online på Idemøblers nye hjemmeside, der har fået en tiltrængt make-over. Det har både gjort det nemmere og sjovere at handle online via deres hjemmeside.

 

Billedekilde: www.ide.dk

Billede: larrywkoester