Indret børneværelset med Done By Deer

Vi ønsker jo vores børn det bedst mulige her i livet, og det gælder derfor også på børneværelset, som vi helst vil indrette med nyttige og smukke sager som møbler, legetøj og pynteting. Der findes masser af forskellige sager på markedet, men du bør overveje mærket Done By Deer, der netop har specialiseret sig i at fremstille interiør og legetøj i høj kvalitet. Da konkurrencen også er høj i denne branche, så stilles der høje krav til brugsværdi, design og kvalitet, og Done By Deer indfrir disse krav på en overbevisende måde.

Hvad har Done By Deer i sortimentet?

Mærket Done By Deer er dansk og har eksisteret siden 2014, men på disse få år har mærket alligevel erobret markedsandele på grund af det alsidige sortiment i høj kvalitet. Done By Deer har valgt at kombinere moderne skandinavisk design med det funktionelle, sådan så det stimulerer barnets sanser og udvikling med materialer, farvekombinationer og detaljer, som de små fingre og øjne jo elsker at udforske. I formgivningen er der lagt vægt på innovativt design, kvalitetsmaterialer, sikkerhed og moderne farver. Produkter fra Done By Deer overholder naturligvis de strengeste europæiske sikkerhedsstandarder og har derfor følgende varer i deres sortiment:

  • Økologisk sengetøj
  • Smart interiør til opbevaring på børneværelset
  • Legetøj til babyer
  • Puslepuder
  • Aktivitetstæpper
  • Gynger
  • Senge

Alle produkterne er kendetegnet ved søde og sjove tegninger af karakteristiske dyr som Elphee elefanten, næsehorn, giraffer, myreslugere og krokodiller med store glade øjne.

Se sortimentet på nettet

Faktisk kan du finde produkter fra Done By Deer i de fleste større børneforretninger, men du kan hurtigt og nemt danne dig et overblik på deres samlede sortiment på nettet, da mange forretninger her har en webshop.

Du vil derfor kunne finde Done By Deer på webshoppen Kære Børn, da dette samtidigt er en landsdækkende række af butikker med produkter til børneværelserne. Ved at handle på nettet kan du spare tid og transportudgifter, og det er både nemt og sikkert at handle online, da du jo altid har14 dages fuld returret på varer købt på nettet.