Hvilket babyudstyr kan du med fordel købe brugt?

Et barn er en af de dyreste investeringer, som du kan gøre – for ikke også at tale om den absolut mest givende og mest fantastiske investering. Men du kan faktisk gøre meget for ikke at skulle tære alt for meget på din kassekredit eller tømme din opsparingskonto, når du skal gøre klar til babys ankomst og shoppe en masse lækkert babyudstyr. Der er mange penge at spare ved at købe brugt – og så gør du også vores allesammens klode en tjeneste, når du genbruger frem for at købe nyt.

Lad dit barn sove i din egen vugge eller køb en brugt

Måske har dine forældre stadig den vugge, som du blev lagt i, da du var lille? Eller måske har du forelsket dig i den nyeste nye sebra model, som står til udstilling i alle butikkerne? Uanset hvad så er en brugt vugge sjældent spor slidt. Det lille barn sover i sin vugge i en kort periode (og meget af tiden i forældrenes seng), og det er derfor meget begrænset, hvad der kommer af slid.

Måske du kan genbruge din egen vugge (og indhylle din baby i nostalgi)? Eller måske du kan finde den nyeste nye model brugt til en billigere pris? Og stadig få en vugge til dit barn, som er så god som ny.

Har du forelsket dig i et dyrt puslebord?

Pusleborde kan fås til en beskeden pris, men de kan så sandelig også koste mange penge. Hører du til en af dem, der har set dig varm på en stor og flot puslekommode, som skal indgå som en essentiel del af indretningen af børneværelset? Så kan du være heldig at få puslekommoden til en helt anden og meget billigere pris, hvis du laver lidt research på brugtmarkedet.

Drømmer du om en fuldt udstyret klapvogn?

De mest avancerede klapvogne kan nemt koste lige så meget som en ny barnevogn. Og har du allerede været ude at se på barnevogne, så ved du så udmærket hvilket prisleje, som vi er oppe i her. Du kan finde rigtig mange brugte klapvogne, som er i rigtig fin stand, og som du faktisk slet ikke kan se har været brugt. Og det bedste af det hele er, at du måske kun skal betale halvdelen eller endnu mindre, end hvis du går ud i en butik og køber klapvognen fra ny.