Sådan sikrer du den bedste barnedåb

Når ens barn skal døbes, er der et par forberedelser, man kan gøre sig som forældre for at dagen kommer til at forløbe så fejlfrit som overhovedet muligt. Dette er vigtigt – skønt at barnet nok stadig er for lille til at huske noget – da det alligevel er et minde, som der altid vil ligge i underbevidstheden for barnet, og en god og flot barnedåb vil ofte være et tegn på, at barnet har noget godt i vente!

Hold det i trygge rammer

Først og fremmest er det vigtigt, at man hurtigt finder ud af, hvor barnedåben skal afholdes. Her kan man enten vælge at holde det derhjemme eller måske ude i et selskabslokale. Dette kommer meget an på, hvor mange gæster der er inviteret med, og hvor lidt lyst man har til selv at skulle sørge for alle de små praktiske ting.

Skriv et fremtidigt kort til barnet

Dernæst så kan man passende vælge at skrive et sødt lille brev til sit barn, som han eller hun kan læse når det bliver større. Her kan skrives alt muligt i, men ofte er det sjovt at kunne skrive et par visdomsord, eller måske beskrive hvordan barnet så ud som helt lille. Det er altid sjovt at læse senere i livet. Hvis du vil se, hvordan du skriver det bedste dåbskort så læs med her.

Vær ude med forberedelserne i god tid

Det er altid vigtigt, at man er ude i så god tid, når der skal arrangeres en barnedåb. Der er mange ting, der skal være styr på, så det nytter ikke, at man først går i gang en uge eller en måned før.

Hvem skal inviteres?

Dette indebærer bl.a. at finde ud af, hvem der skal inviteres med til barnedåben. Tænkt her hvor mange der kan være plads til og om det måske kun er familie der skal med, eller om venner også skal inviteres med.

Læs mere om hvordan den bedste barnedåb afholdes her.