Indretning: Lamper til børneværelset

Der er intet, der skaber en hyggelig stemning som belysning. Når du skal indrette et værelse til dit barn, er søde og sjove børnelamper et must. Lamper er både uundværlige rent praktisk, men de er samtidig dekorative. Indret gerne rummet med forskellige typer af lamper til forskellige behov, men husk også på, at dit barns værelse er til for at lege og have det rart – det er ikke et udstillingsvindue.

Loftlampe til leg

Dit barn bruger sikkert mange timer på sit værelse, når der spilles spil, leges med dukker eller bygges med klodser. Uanset hvad dit barn elsker at bruge tiden på, kræver det god belysning. Til det er det nødvendigt med en loftlampe, der kan udsende et generelt og behageligt lys ud over rummet. Det skal ikke være for skarpt, men heller ikke får blidt, så dukken får bukserne på hovedet, fordi dit barn ikke kan se ordentligt under legen.

Bordlampe til kreativitet

Elsker dit barn at tegne, lægge perler eller modellere med voks? Så kræver det et mere koncentreret lys. Udover den generelle belysning fra loftlampen er det nemlig også nødvendigt med en bordlampe på skrivebordet, der udsender et mere lokalt lys, så det er let at tegne inden for stregerne, når dit barn er kreativt. Er der ikke ordentlig belysning bliver det nemlig besværligt – og så går glæden ved at være kreativ hurtigt væk.

Natlampe til hygge

En natlampe over sengen er en god måde at skabe en hyggelig indretning på børneværelset. Du kan få natlamper i alle mulige former og figurer, så der er rig mulighed for at finde en, som dit barn vil elske. Under natlampens skær er det oplagt at læse en godnathistorie eller bare ligge og putte med yndlingsbamsen. For at fuldende den hyggelige stemning på værelset kan du hænge en lyskæde op i et hjørne eller over sengen. Den stemningsfulde belysning vil sikkert invitere til at bygge huler og holde filmaftener.