Barne- og klapvogne fra Emmaljunga

Barne- og klapvogne er en del af hverdagen for de fleste småbørnsforældre. De bruges til at gå tur med, og dit barn sover i dem. Barne- og klapvognene er med på rigtig mange ture, og derfor giver det også kun god mening at investere i noget udstyr, som er funktionelt, robust og sikkert for dit barn.

De forskellige vogne

Forskellige barnevogne betyder forskellige behov. Fra Emmaljunga fås mange slags modeller og typer, som alle kan afhjælpe de behov, du nu har. Forskellige farver, økologisk stof, luksusmodeller – udvalget er stort. Som noget ekstra kan du anskaffe dig en lift til barnevognen, så du nemt kan transportere dit barn til og fra barnevognen, uden at det skal løftes op og fjernes fra den lune, trygge dyne. Et alternativ til at bruge pengene på en lift er en autostolsadapter, så du kan bruge din autostol i barnevognen.

Ligesom med barnevognene kan klapvognene også fås med mange forskellige funktioner. For eksempel fås klapvogne, som er optimale til dig, der bor i storbyen. Disse klapvogne kan let og hurtigt klappes sammen, så det ikke fylder for meget i bagagerummet eller i garagen. Til de miljøbevidste fås en klapvogn, som er lavet af genanvendt plastik, og som kan købes med god samvittighed.

Pusletasker

En tilhørende pusletaske er et optimalt valg, hvis du ofte er på farten og ikke rigtig har tid til at pakke en pusletaske hver gang. I pusletaskerne får du masser af plads til alt det, du har brug for. Og da de indeholder rigeligt med rum, er der altid overblik over, hvor bleerne ligger, ligesom det er nemt at se, hvornår vådservietterne løber tør. Der er plads til et pusleunderlag i tasken, hvis ikke det allerede er inkluderet.

Tilbehør

Til din barne- og klapvogn findes selvfølgelig også masser af tilbehør, som gør dagligdagen lettere. Hvis der er mindre søskende, som også vil være med, har Emmaljunga lavet en smart løsning. Udover at være praktisk hjælper ståbrættet med at sørge for, at de lidt ældre børn også er en del af gåturen med barnevognen. Det er utrolig praktisk, da det kan afmonteres og hænges på barnevognens styr, hvis det ikke er i brug.

De fleste danskere ved, at der i Danmark ikke altid er solskinsvejr. Derfor er et regnslag også en god investering til barnevognen, så dit barn kan sove trygt og tørt, selvom det styrter ned udenfor.