Kvalitet og velvære til de små med Byclara

Nu er det muligt at give babyer og småbørn nyt tøj i smart design, som man kan være stolte af i alle anledninger. Det nye danske tøjmærke Byclara er to år gammelt og henvender sig især til småpiger, men på den korte tid har mærket vokset med så stor hast, at forbrugerne virkelig har taget produktsortimentet til sig, hvilket måske skyldes det smarte design, det brede udvalg og kvaliteten og velværen, som man hurtigt mærker, når man har Byclara i hænderne.

Forældre ønsker jo absolut det bedste til deres børn, og når man så samtidigt kan finde noget smart i høj kvalitet til en yderst rimelig pris, så vælger mange Byclara til deres små børn.

 

Sortimentet hos Byclara

Pia Miller fra Kolding er den danske tøjdesigner bag firmaet Byclara, og hun fandt især inspirationen til tøjet i den herlige natur på hjemegnen, således tøjet udstråler charme med rå, enkel men funktionalistisk og unuanceret stil. Gennem hele produktsortimentet udstråles der et smart og moderne design med baggrund i en økologisk tankegang. Pia Miller har især gjort noget ud af en løstsiddende men perfekt pasform samt gode solide materialer, så børnene føler sig godt tilpas i både tøjet og skoene.

Skoene er eksempelvist fremstillet i kraftigt læder med skridsikker sål, hvilket sikrer en lang levetid og god holdbarhed og slidstyrke. Bomuldet til tøjet er naturligvis økologisk, og Byclara kan levere en gennemført kollektion bestående af både huer, T-shirts, shorts, kjoler og de lækreste bløde læderfutter. Hele sortimentet har et råt look samt en behagelig casual pasform, og generelt minder hele kollektionen om noget fra Peter Pan Universet fra Ønskeøen, som børn traditionelt set elsker.

 

Her kan man købe Byclara

Det er muligt at købe Byclara enten direkte hos producenten, men også flere webshops har Byclara på hylderne, da udvalget er meget fristende for småbørnsforældrene, der hurtigt kan se det flotte design i smarte farver, der udstråler kvalitet og stil. Netop nu har den kendte webshop Stylepit 50 % rabat på udvalgte varer fra Byclara f.eks. nogle hvide moccasiner til kun 199 kr. Disse hjemmesko til børnene findes i flere farver, og de er blandt de mest populære varer hos Byclara.